IGNEADA LONGOZLARI - ISTRANCALAR

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 19.04.2025 Cumartesi - 20.04.2025 Pazar
  • Etkinlik süresi 2 Gün
  • Etkinlik Türü : Çadır ve Otel Konaklamalı
  • Mesafe 20 KM
  • Katılımcı Sayısı 27 kişi / Kalan :2 kişi
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Sait YİĞİT
  • Puanı 2001
    Katıldığı etkinlik 218
    Yürüyüş mesafesi 2693 km
    Düzenlediği etkinlik 192
  • İletişime geç
Çadir - Otel ve Bungalow Konaklamali

IGNEADA LONGOZLARI - ISTRANCALAR 

19- 20 NISAN 2025 CUMARTESI - PAZAR

IÇERIK                           : Kamp ve Doga Yürüyüsü
FAALIYET SÜRESI        : 1 Gece 2 Gün
PARKUR BILGISI           : 20 - 24 Km

ETKINLIK BÖLGESI       : Kirklareli/Igneada/Vize

ETKINLIK SORUMLUSU: Sait YIGIT

ETKINLIK MALIYETI     :

ÇADIR KONAKLAMA  Kisi Basi 3500 TL ( 1 Kahvalti+1 Aksam Yemegi Dahil) 

MOTEL  KONAKLAMA  2 kisilik Odalarda Kisi Basi 4250 ( 1 Kahvalti+1 Aksam Yemegi Dahil) (Oda sayisi sinirli oldugundan kayit oldugunuzda  etkinlik sorumlusuna haber veriniz)

BUNGALOW KONAKLAMA (Sadece Double Yatakli Odalar)  2 kisilik Evlerde Kisi Basi 4900TL  ( 1 Kahvalti+1 Aksam Yemegi Dahil) (Ev sayisi sinirli oldugundan kayit oldugunuzda  etkinlik sorumlusuna haber veriniz)

Tek Kisi Konaklama Farki 1200 TL

Maliyete Dahil Olanlar (1 Sabah Kahvaltisi + 1 Aksam Yemegi + Yol + Acenta Gideleri + Rehberlik)

Maliyete Dahil Olmayanlar: Ilk gün Kahvalti + Ögle yemekleri + Tüm kisisel harcamalar + Millipark giris ücreti + Kano (Kano turu Açiksa)

Tesiste WiFi ve Restaurant Mevcut.. 


NOT 1: Yemeklere içecek dahil degildir ve Tesise Disardan Yiyecek ve Içecek Getirilmesi Yasaktir. 

NOT 2: Akaryakit fiyatlarinda olusabilecek  olagandisi zamlar yol ücretine yansitilacaktir.   



PROGRAM

18 NISAN 2025 Cuma 23:30 da Kartal'dan ilk katilimcilarimizi alarak Igneadaya dogru yola çikiyoruz 

1. GÜN 19 NISAN CUMARTESI  Sabah erken saatlerde Igneada'ya variyoruz.  Daha sonra Igneada merkezde kahvaltimizi yapiyoruz. (Extra). Saat 11.00'a kadar serbest zamanda Isteyen Denize girecek, isteyen Kano gezisi yapabilecek. Saat 11.00'da bulusup Longoz yürüyüsü baslangiç noktasina geçecegiz. Yaklasik 10-12 Km sürecek yürüyüs sonrasi aracimiza binerek Istranca Ormanarinin tam kalbinde yer alan tesisimize geçecegiz,  Tesiste alacagimiz aksam yemegi (Ücrete Dahil) sonrasi kamp atesi ve Canli müzik esliginde eglenecegiz.

 Longoz ormanlari nadir rastlanan ekosistemlerdir. Türkiye'de Igneada (Kirklareli), Acarlar (Sakarya) ve Sarikum'daki (Sinop) longoz ormanlarinin yani sira, Kizilirmak Deltasi'nda da (Samsun) longoz niteligine sahip ormanlarin çok küçük kalintilari kalmistir. 


2. GÜN 20 NISAN  PAZAR
 

Sabah Tesiste Alacagimiz Kahvalti (Ücrete Dahil) sonrasi   8- 10 Km Istranca ormanlari parkuru yapacagiz .   Istanbula dönüs yoluna geçecegiz.


KAMPTREK gezgin ruhuyla hareket eden bir gruptur. Gezgin bir yere varmak için degil, kesfetmek için seyahat eder. Faaliyetlerimize katildiginiz taktirde konfor beklentinizin olmamasi , ekip arkadaslariniza ve emege saygi çok önemlidir. Tüm katilimci arkadaslar etkinliklerimize katildiklarinda bu kurallari kabul etmis olurlar.


MALZEMELER:
Kiyafet: Yürüyüse katilacak arkadaslar.  Yürüyüs Botu, Yedek kiyafet,  Kafa feneri, Kullandiginiz özel bir ilaç varsa yaninizda getiriniz. 

Çadirda Kalacaklar için Çadir, Uyku Tulumu, Mat

ETKINLIK SORUMLUSU:
SAIT YIGIT      : 0532 335 4984


ARAÇ DURAKLARI :
23:30  KARTAL - MALTEPE
23.40  BOSTANCI
23.40  KOZYATAGI CARREFOUR(HAREM ISTIKAMETI)
23.45  GÖZTEPE   ( HAREM ISTIKAMETI)
23.55  KADIKÖY
00.05  MECIDIYEKÖY MURAT PASTAHANESI
00.15  CEVIZLIBAG ( YESIL KUNDURA DURAGI)
0..25   INCIRLI (ÖMÜR)
00.35  SEFAKÖY
00.45  AVCILAR (PELIKAN MALL A.V.M.)
00.55 BEYLIKDÜZÜ ( BAUHAUSE)



 BU SİTEDEKİ TÜM ETKİNLİKLER 

(Tursab no: 8273) AİT ETKİNLİKLERDİR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DİKKATİNE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm'e ait  etkinliklerin sosyal ağ platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt dışı gezileri 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu gereğince, tüm yasal haklarımızın korunabilmesi amacı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Seyahat Acentesi İşletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentası Glee Turizm tarafından organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylaşım esasına dayanmaktadır.(Paylaşım Esası : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadır. ) Katılacağım dediğinizde sizin sözünüze güvenilip işlem yapılır. Bu yüzden dolayıdır ki katılacağım dediğinizde katılmasanız bile katılım ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasındaki son iptal tarihinden sonra etkinliğe katılamayan dostlarımız eğer yedek katılımcı yoksa iptal eden katılımcı ücretin tamamını ödemekle yükümlüdür.
4-Şehir dışı etkinliklerde  seyahat sigortasının yapılabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doğa Yürüyüşlerinde katılım ücreti dışında her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kişinin kendine aittir.
6-Bazı etkinliklerimiz efora dayalı etkinlikler olduğu için, Kalp, sara, pıhtılaşma vb özel hastalıkları için sakıncalı olabilir, Katılmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katıldığınız taktirde ; doğaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar. Bu riskler; her türlü doğal afetler,( sel , yangın,taş düşmesi, suda boğulma , toprak kayması, yıldırım vb), vahşi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katılacak kişiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan başına gelebilecek olayları kabullenmiş olarak gelmelidirler.
8 -Doğada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacımız  sizlerle eğlenceli ve güvenli bir yürüyüş gerçekleştirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emeğe saygı çok önemlidir.