DOLUNAYDA İNCİR BOĞAZI ÇADIR KAMPI

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 5.06.2020 Cuma - 7.06.2020 Pazar
  • Etkinlik süresi 3 Gün
  • Etkinlik Türü : ÇADIR KAMPI
  • Mesafe 5 KM
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Erol GEYGEL
  • Puanı 3648
    Katıldığı etkinlik 259
    Yürüyüş mesafesi 3842 km
    Düzenlediği etkinlik 219
  • İletişime geç
DENİZ MANZARALI ÇADIR KAMPI ( BUTİK ETKİNLİK )
İNCİR BOĞAZI ÇADIR KAMPI
 5 - 6 - 7 HAZİRAN 2020
(DOLUNAYDA KAMP)


İÇERİK                                 : Orman ve Deniz Kampı 
FAALİYET SORUMLUSU : Erol GEYGEL
FAALİYET SÜRESİ            : 2 GECE 3 GÜN
ETKİNLİK MALİYETİ       : 80 TL
(YOL - SİGORTA -ACENTA - REHBERLİK )

         5 HAZİRAN Cuma akşamı saat 20:00 da Yenibosnadan ilk katılımcılarımızı alarak yaklaşık 2  saat sonra Karadeniz kenarında bulunan deniz ve orman bulunan kamp alanımıza varıyoruz.  Cuma gecesi ve cumartesi gecesi iki gün 3 gece sürecek kampımızı kuruyoruz. Kampta kullanacağımız yiyecek ve içeceklerimiz için önceden alışveriş yapmış olmanız gerekiyor. Pandemi kuralları gereği çadırlarımızı birbirimizden en az 3 metre mesafe olacak şekilde  kuruyoruz. Dönüşümüz pazar günü saat 17:00 herkes saat 19:00 da evlerinde olacak.


Malzemeler :
Kamp malzemeleri (çadır, uyku tulumu, mat, kafa veya el feneri vb.. Kamp malzemelerini herkes kendi getiriyor)
Diğer malzemeler (Gece soğuk olabilir ona göre kalın kıyafetler, yağmurluk, varsa kullandığınız ilaçlar, yedek kıyafetlerimiz vb..)
ETKİNLİKLERİMİZDE PANDEMİ KURALLARI
1- Araçlardaki yolcu kapasitesinin azaltılması ve sosyal mesafeye dikkat edilerek yolcuların mesafeli oturma düzeninin kurulması için kapasitenin %50 si kadar  yolcu olacak. (32 lik araçlarımızda 16 katılımcı 28 lik araçlarımızda 14 katılımcı 20 lik araçlarımızda 10 katılımcı alınacaktır. )
2- Araçta bulunan şoför ve tüm yolcular maske takacak ve tek oturacak. 
3- Araçlarda en az %60 oranında alkol içeren el dezenfektanı yerleştirilerek biniş ve inişlerde kullanımını sağlanacaktır.
4- Araçlara binilirken ateş ölçümü yapılacak. 38 derece üstü ateşi olanlar araca alınmayacak.
5- Yürüyüşlerde , kamplarda  ve  molalarda 1,5 m sosyal mesafe kuralını uygulanacaktır.
6- Tüm etkinlik boyunca maske ile ağız kapatmak zorunludur.
7- Araçların düzenli olarak havalandırılması, her gün günde 2 defa temizlenmesi ve özellikle sık temas edilen alanların dezenfekte edilmesi sağlanacaktır. 
 Tüm katılımcılar yukarıdaki kuralları kabul ederek etkinliklerimize katılabilir.

* Konaklama yeri, kamp alanı, otel yok
* Ateş yakmanız mümkün, odun çevrede bulunabilir 
* WC yok  ( çiçek toplayacağız)
* Cafe & Restoran yok
* Yürüyüş yapabileceğiniz manzarası güzel yollar var
* Fiziksel aktiviteler için uygun
* İnternet ve telefon genelde çekmiyor.
YEME -İÇME
* 2 kahvaltılık malzeme
* 2 akşam yemeği ve 2 öğle kumanyası için malzeme yanınızda bulundurunuz.

DİĞER KAMP MALZEMELERI:
1. Cadir, uyku tulumu, mat
2. Hijyen malzemeleri (Sabun, Tuvalet Kâgidi, Dis fircasi ve macunu, pecete vb.)
ETKİNLİK MALİYETİ :  YOL -  ACENTA - REHBERLİK  MALİYETİ   :  80 TL 
Bu etkinliği Tursab A acenta gurubu, 8273A sicil numaralı GLEE Turizm ile organize etmekteyiz
Faaliyet Sorumlusu 
Erol GEYGEL: 0 545 658 48 73



 BU SITEDEKI TÜM ETKINLIKLER 


(Tursab no: 8273) AIT ETKINLIKLERDIR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DIKKATINE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm e ait  etkinliklerin sosyal ag platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt disi gezileri 1618 sayili Seyahat Acenteleri Kanunu geregince, tüm yasal haklarimizin korunabilmesi amaci ile Kültür ve Turizm Bakanligi Seyahat Acentesi Isletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentasi Glee Turizm tarafindan organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylasim esasina dayanmaktadir.(Paylasim Esasi : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadir. ) Katilacagim dediginizde sizin sözünüze güvenilip islem yapilir. Bu yüzden dolayidir ki katilacagim dediginizde katilmasaniz bile katilim ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasindaki son iptal tarihinden sonra etkinlige katilamayan dostlarimiz eger yedek katilimci yoksa iptal eden katilimci ücretin tamamini ödemekle yükümlüdür.
4-Sehir disi etkinliklerde  seyahat sigortasinin yapilabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doga Yürüyüslerinde katilim ücreti disinda her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kisinin kendine aittir.
6-Bazi etkinliklerimiz efora dayali etkinlikler oldugu için, Kalp, sara, pihtilasma vb özel hastaliklari için sakincali olabilir, Katilmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katildiginiz taktirde ; dogaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katilmalidirlar. Bu riskler; her türlü dogal afetler,( sel , yangin,tas düsmesi, suda bogulma , toprak kaymasi, yildirim vb), vahsi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katilacak kisiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan basina gelebilecek olaylari kabullenmis olarak gelmelidirler.
8 -Dogada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacimiz  sizlerle eglenceli ve güvenli bir yürüyüs gerçeklestirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emege saygi çok önemlidir.