ÇEKMEKÖY TASDELEN 2 GÖLET DOGA YÜRÜYÜSÜ

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 2.11.2025 Pazar
  • Etkinlik süresi Günübirlik
  • Etkinlik Türü : KOLAY DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
  • Mesafe 12 KM
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Erol GEYGEL
  • Puanı 3598
    Katıldığı etkinlik 254
    Yürüyüş mesafesi 3771 km
    Düzenlediği etkinlik 214
  • İletişime geç
ÖZEL ARAÇLI ETKINLIK
ÇEKMEKÖY TASDELEN – 2 GÖLET DOGA YÜRÜYÜSÜ
02 KASIM 2025 PAZAR (ÖZEL ARAÇLI ETKINLIK)

Içerik: Orman Yürüyüsü
Yürüyüs Lideri: Erol GEYGEL
Telefon: 0545 658 48 73
Bulusma Noktasi: Alemdag Kültür Merkezi
Bulusma Saati: 10:00
Parkur Uzunlugu: 10–12 km
Faaliyet Süresi: 4–5 saat

Sonbaharin en güzel tonlarina bürünmüs ormanlarda, doganin dinginligini adimlarimiza katiyoruz… Çekmeköy Tasdelen’de iki gölet arasinda uzanan keyifli parkurda hem sehrin stresini geride birakacak hem de mevsimin büyüsüne yakindan taniklik edecegiz.

 Etkinlik Özeti:

• Sonbahar manzarali, her seviyeye uygun doga yürüyüsü
• Sehrin içinde ama doganin kalbinde huzurlu bir rota
• Göl kiyilarinda mola ve fotograf için özel zamanlar
• Doga ile yeniden bag kurmak isteyen herkese açik
Doganin davetini duyuyorsan, ayakkabilarini bagla ve bizimle gel!
Sen de bu güzel mevsimde kendine bir nefes molasi ver…


PROGRAM
• 10:00 – WhatsApp grubunda belirtilen lokasyonda bulusma
• Orman içi patikalardan ilerleyerek 10–12 km’lik parkuru tamamlayacagiz
• Büyüleyici sonbahar manzaralari esliginde göl kenarinda mola ve fotograf firsatlari
• 4–5 saat dogada vakit geçirdikten sonra baslangiç noktasina dönüyoruz
• Etkinlik yaklasik 15:00’da tamamlanmis olacak
• Günün sonunda herkes evine erkenden ve yenilenmis bir ruh haliyle dönecek
  Bu yürüyüs; dogayi hissetmek, günlük hayatin stresinden uzaklasmak ve sonbaharin tüm güzellikleriyle bulusmak isteyenler için harika bir firsat!
Doga seni çagiriyor…
Hazirsan, ayakkabilarini bagla ve bize katil! 


YEMEK ve MOLA BILGISI
Kahvalti: Yanimizda getirdigimiz malzemelerle köy kahvesinde yapiyoruz.
Ögle Yemegi / Atistirmalik: Herkes yanina meyve, kuruyemis ve pratik atistirmaliklar almalidir.
Aksam Yemegi: Duruma göre ekip ile birlikte degerlendirilir.

YÜRÜYÜS LIDERI
Erol GEYGEL – 0545 658 48 73

MALZEME LISTESI
• Bilegi saran yürüyüs botu
• Sirt çantasinda yedek kiyafetler
• Kisisel ilaçlar ve yeterli miktarda su
• Baton (varsa getirilebilir, parkurda fayda saglayacaktir)
• Yagmurluk
• El feneri veya kafa feneri

ÖNEMLI NOTLAR
Kilo, kalp ve tansiyon hastalari için uygun bir parkur degildir.
Verilen mesafeler yaklasik olup, hava ve parkur sartlarina göre degisiklik gösterebilir.
Doga yürüyüsleri, doganin dogasi geregi belirli riskler içerir; katilimcilar bu bilinçle etkinlige katilirlar.
Bu faaliyet bir doga sporudur; gezi veya kültür turu gibi dakika dakika planlanan programlar yoktur.
Parkurun kimi bölümleri kesif niteligindedir; patikalar, dik inis-çikislar ve kayalik etaplar yer alabilir.
ETKINLIK ÜCRETI : 300 TL 
Özel araçla katilmayan dostlarimiz Iett ile ulasimda saglayabilir.
IETT ULASIM : 11 R nolu hatlarla ulasim saglanabiliyor.
Yürüyüs Lideri : Erol GEYGEL : 0545 658 48 73




 BU SİTEDEKİ TÜM ETKİNLİKLER 

(Tursab no: 8273) AİT ETKİNLİKLERDİR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DİKKATİNE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm'e ait  etkinliklerin sosyal ağ platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt dışı gezileri 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu gereğince, tüm yasal haklarımızın korunabilmesi amacı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Seyahat Acentesi İşletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentası Glee Turizm tarafından organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylaşım esasına dayanmaktadır.(Paylaşım Esası : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadır. ) Katılacağım dediğinizde sizin sözünüze güvenilip işlem yapılır. Bu yüzden dolayıdır ki katılacağım dediğinizde katılmasanız bile katılım ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasındaki son iptal tarihinden sonra etkinliğe katılamayan dostlarımız eğer yedek katılımcı yoksa iptal eden katılımcı ücretin tamamını ödemekle yükümlüdür.
4-Şehir dışı etkinliklerde  seyahat sigortasının yapılabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doğa Yürüyüşlerinde katılım ücreti dışında her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kişinin kendine aittir.
6-Bazı etkinliklerimiz efora dayalı etkinlikler olduğu için, Kalp, sara, pıhtılaşma vb özel hastalıkları için sakıncalı olabilir, Katılmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katıldığınız taktirde ; doğaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar. Bu riskler; her türlü doğal afetler,( sel , yangın,taş düşmesi, suda boğulma , toprak kayması, yıldırım vb), vahşi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katılacak kişiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan başına gelebilecek olayları kabullenmiş olarak gelmelidirler.
8 -Doğada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacımız  sizlerle eğlenceli ve güvenli bir yürüyüş gerçekleştirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emeğe saygı çok önemlidir.