Ilgaz'da Kayak (Kar Yürüyüsü) Kursunlu'da Termal - 2025

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 15.02.2025 Cumartesi - 16.02.2025 Pazar
  • Etkinlik süresi 2 Gün
  • Etkinlik Türü : OTEL KONAKLAMALI
  • Mesafe 6 KM
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Sait YİĞİT
  • Puanı 2001
    Katıldığı etkinlik 218
    Yürüyüş mesafesi 2693 km
    Düzenlediği etkinlik 192
  • İletişime geç
Termal Otel Konaklamali

IÇERIK : Doga Turu ve Termal

YÜRÜYÜS LIDERI : Sait YIGIT

TEL : 0532 335 49 84

FAALIYET SÜRESI : 1 GECE 2 GÜN

KATILIM BEDELI :  5500 TL

KATILIM BEDELINE DAHIL OLANLAR :  YOL + 1 GECE  2 KISILIK ODALARDA KONAKLAMA + 2 SABAH KAHVALTISI + 1 AKSAM YEMEGI + TERMAL KULLANIM ÜCRETLERI +  ACENTA GIDERLERI + ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI


Tek kisilik konaklama farki 800 TL


Not. Akaryakit fiyatlarinda olusacak fark yol ücretine yansitilacaktir. 



14 SUBAT  2025 Cuma Gece 23.30'da Yenibosna'dan hareket ediyoruz ve E5 üzerinden alacagimiz katimcilarimiz ile Sabah saatlerinde Kursunluya variyoruz.


1. gün 15 SUBAT 2025 Cumartesi  Tesiste alacagimiz kahvalti sonrasi Ilgaz Dagi Milli parkina dogru yola çikiyoruz. Kayak yapmak isteyen arkadaslar kayak pistlerine geçerken ögrenmek isteyen arkadaslar egitim aliyor. Kaymak istemeyen arkadaslar ile güzel bir doga yürüyüsü yapiyoruz. Aktivitelerin bitimi ile Otelimize dönüyoruz

Otelimizde alacagimiz aksam yemegi sonrasi bizi Termal bekliyor. Simdi kemikleri isitma zamani, 

2. Gün 16 SUBAT 2025 Pazar Sabah Otelimizde alacagimiz kahvati sonrasi termal havuzlarda zaman geçiriyoruz. Saat 13.00 gibi yola çikiyoruz.

Ücret 5500 TL
Ücrete Dahil Olanlar: Ilk gün Kahvalti, 1 Gece yarim pansiyon iki kisilik odalarda konaklama ( 2 Kahvalti 1 Aksam Yemegi), Yol, Rehberlik, Termal kullanimi, Zorunlu Seyahat Sigortasi ve Acenta masraflari.


ETKINLIKLERIMIZ PAYLASIM ESASINA GÖRE MALIYETLENDIRILIYOR. BU NEDENLE ETKINLIGE YAZILIP GELEMEYEN ARKADASLAR KATILIM PAYINI ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.

ETKINLIKLERIMIZ GLEE TURIZM ( Tursab no: 8273 ) ILE YAPILMAKTADIR


 BU SİTEDEKİ TÜM ETKİNLİKLER 

(Tursab no: 8273) AİT ETKİNLİKLERDİR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DİKKATİNE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm'e ait  etkinliklerin sosyal ağ platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt dışı gezileri 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu gereğince, tüm yasal haklarımızın korunabilmesi amacı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Seyahat Acentesi İşletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentası Glee Turizm tarafından organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylaşım esasına dayanmaktadır.(Paylaşım Esası : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadır. ) Katılacağım dediğinizde sizin sözünüze güvenilip işlem yapılır. Bu yüzden dolayıdır ki katılacağım dediğinizde katılmasanız bile katılım ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasındaki son iptal tarihinden sonra etkinliğe katılamayan dostlarımız eğer yedek katılımcı yoksa iptal eden katılımcı ücretin tamamını ödemekle yükümlüdür.
4-Şehir dışı etkinliklerde  seyahat sigortasının yapılabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doğa Yürüyüşlerinde katılım ücreti dışında her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kişinin kendine aittir.
6-Bazı etkinliklerimiz efora dayalı etkinlikler olduğu için, Kalp, sara, pıhtılaşma vb özel hastalıkları için sakıncalı olabilir, Katılmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katıldığınız taktirde ; doğaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar. Bu riskler; her türlü doğal afetler,( sel , yangın,taş düşmesi, suda boğulma , toprak kayması, yıldırım vb), vahşi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katılacak kişiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan başına gelebilecek olayları kabullenmiş olarak gelmelidirler.
8 -Doğada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacımız  sizlerle eğlenceli ve güvenli bir yürüyüş gerçekleştirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emeğe saygı çok önemlidir.