05 - 06 EYLÜL 2020

İÇERİK : Orman ve Deniz Kampı - Kısa Yürüyüşler
KOORDİNATÖR : Erol GEYGEL
FAALİYET SÜRESİ : 1 GECE 2 GÜN Türkiye nin Phuket Adası olarak ün yapmış Sardala Koyu nda 05 EYLÜL 2020 CUMARTESİ sabahı saat 06:30 da Yenibosnadan hareket ediyoruz. Sardala Koyu, çok bilinmeyen Ağva - Kefken in tam ortasında yer alan Bağırganlı Köyü ne yakın bir sahildir. Doğasıyla insanı hayran bırakan bakir bir koydur. Bircok sosyal medya sayfasında ve gazetelerde Turkiye nin Phuket Adasi olarak da haber olan Koy, Adacıklarıyla, Kayalarıyla, Mağaralarıyla, Küçük kanyonlarıyla, iç gölleriyle, bu tabiri hak eder bir doğal zenginlige sahiptir. Sardala da yaklasik 100m ve 200m olan iki kumsal bulunmaktadir. Malkaya Koyu ve Adası, Cennet Mağaralari ve Kayalıkları, Orman ve denize yakın, içinden çıkmak istemeyeceğiniz Kale Göl gibi yerler bulunmaktadır.
PROGRAM
05 EYLÜL 2020 CUMARTESİ :
06:30 Aracımız Yenibosna dan hareketle, duraklardan katılımcılarımızı toplayacaktır. 09:30 Sardala Koyu na varış, Çadırların Kamp alanına kurulması

06 EYLÜL 2020 PAZAR
Sabah kahvaltının ardından, Saklı Cennet Koyu na hareket ediyoruz ve Cennet Mağarası nda keyifli zamanlar geçiriyoruz.
* Dileyen arkadaşlar burada güneşlenebilir, yüzebilir, kaya yarıklarında keşif yapabilir. Mağaralarda vakit geçirebilecek. Yola devam etmek isteyen arkadaşlar 4 km lik deniz manzarası eşliğinde, doğa yürüyüşüne devam ederek, Kandıra Limanına kadar gidip, geri dönebilirler.
Daha sonra, Dört tarafı kayalarla çevrili Kale Gölü ne ulaşarak, eşsiz doğa harikası tertemiz gölde yüzme ve yüksekten göle atlama zevkini yaşayacağız.
16:00 Kamp alanına geri dönüş. Kamp çadırlarının toplanıp, mıntıka temizliğinin ardından 17:00 gibi İstanbul a doğru hareket edeceğiz.

YEME-ICME:
1. Kampımıza en yakin yerleşim 5 km uzaklıkta, dolayısıyla yiyecek, soğuk içecek ve su gibi ihtiyaçlar için lojistik sağlamak zor bu nedenle yanımızda getiriyoruz.
2. Kahvaltılarımızı hep birlikte yanımızda getirdiğimiz kahvaltılıkları paylaşarak yapacağız.. Aksam yemeğimizi de kamp ateşinde ızgara köfte ve sucuk ekmek ile yapacağız. (Hazırlıklı olunuz)
Malzemeler:
Kıyafet: Bileginizi saran su gecirmeyen, sert tabanli bot, Yedek kiyafet, termal iclik, polar ceket, yagmurluk, Kucuk sirt cantasi (su, yiyecek vb. gibi malzemelerinizi koyabilmeniz icin), Kafa feneri, tozluk, baton, gunes kremi, mayo, havlu, deniz topu, su tabancasi, sisme yatak, deniz ayakkabisi (gerekli) vb. Ayrica dalis brovesi olan arkadaslar icinde sualti zenginlikleri muazzam. Kullandiginiz ozel bir ilac varsa yaninizda getiriniz. Faaliyet sorumlusuna bu konuda bilgi veriniz.
DIĞER KAMP MALZEMELERI:
1. Cadir, uyku tulumu (yoksa pike), mat
2. Hijyen malzemeleri (Sabun, Tuvalet Kâgidi, Dis fircasi ve macunu, pecete vb.)
3. Toplam 2 gun yetecek kadar kahvaltilik. (Öglen icin yaninizda getirdiginiz atistirmaliklar ve sandvicler)
4. Sicakta bozulmayacak abur cuburlar ( Biskuvi, Kuruyemis.)
5. 5 lt kadar su (kamp alaninda icme suyu bulunmamaktadir)
6. Kisisel bardak, tabak, catal, bicak.
SARDALA KOYU KAMP ALAN BILGILERI:
1. Kamp çadırlarımızı iki adet kumsal alanda da kamp yapılabilmektedir.
2. Bakir bir yer
3. Kayalıklar ve manzara çok güzel.
1. Temiz Su Yok (5 km, Bagirganli Koyu)
2. Bakkal/Market/ Restoran/ Kafeterya/ Pansiyon yok (5 km, Bağırganlı Köyü)
3. WC (Maalesef Tuvalet mevcut degil, Ormanda çiçek toplayacağız)
ETKİNLİKLERİMİZDE PANDEMİ KURALLARI
1- Araçlardaki yolcu kapasitesinin azaltılması ve sosyal mesafeye dikkat edilerek yolcuların mesafeli oturma düzeninin kurulması için kapasitenin %50 si kadar yolcu olacak. (32 lik araçlarımızda 16 katılımcı 28 lik araçlarımızda 14 katılımcı 20 lik araçlarımızda 10 katılımcı alınacaktır. )
2- Araçta bulunan şoför ve tüm yolcular maske takacak ve tek oturacak.
3- Araçlarda en az %60 oranında alkol içeren el dezenfektanı yerleştirilerek biniş ve inişlerde kullanımını sağlanacaktır.
4- Araçlara binilirken ateş ölçümü yapılacak. 38 derece üstü ateşi olanlar araca alınmayacak.
5- Yürüyüşlerde , kamplarda ve molalarda 1,5 m sosyal mesafe kuralını uygulanacaktır.
6- Tüm etkinlik boyunca maske ile ağız kapatmak zorunludur.
7- Araçların düzenli olarak havalandırılması, her gün günde 2 defa temizlenmesi ve özellikle sık temas edilen alanların dezenfekte edilmesi sağlanacaktır.
Tüm katılımcılar yukarıdaki kuralları kabul ederek etkinliklerimize katılabilir.
Yürüyüş Lideri : EROL GEYGEL : 0545 658 4873


(Tursab no: 8273) AIT ETKINLIKLERDIR.
KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DIKKATINE:
1-Kamptrek 8273
Tursab Nolu Glee Turizm e ait etkinliklerin
sosyal ag platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt disi gezileri 1618
sayili Seyahat Acenteleri Kanunu geregince, tüm yasal haklarimizin korunabilmesi
amaci ile Kültür ve Turizm Bakanligi Seyahat Acentesi Isletme belgesine sahip A
Grubu seyahat acentasi Glee Turizm tarafindan organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylasim
esasina dayanmaktadir.(Paylasim Esasi : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini
kapsamaktadir. ) Katilacagim dediginizde sizin sözünüze güvenilip islem
yapilir. Bu yüzden dolayidir ki katilacagim dediginizde katilmasaniz bile
katilim ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasindaki son iptal tarihinden sonra
etkinlige katilamayan dostlarimiz eger yedek katilimci yoksa iptal eden katilimci
ücretin tamamini ödemekle yükümlüdür.
4-Sehir disi etkinliklerde seyahat sigortasinin yapilabilmesi için TC
kimlik no gereklidir.
5-Doga Yürüyüslerinde katilim ücreti disinda her hangi bir
ücret belirtilmez. Yeme - içme kisinin kendine aittir.
6-Bazi etkinliklerimiz efora dayali etkinlikler oldugu için,
Kalp, sara, pihtilasma vb özel hastaliklari için sakincali olabilir, Katilmak
isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katildiginiz taktirde ; dogaya ait risklere
muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere
katilmalidirlar. Bu riskler; her türlü dogal afetler,( sel , yangin,tas
düsmesi, suda bogulma , toprak kaymasi, yildirim vb), vahsi hayvan, yolu kaybetme,
geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize
katilacak kisiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan basina
gelebilecek olaylari kabullenmis olarak gelmelidirler.
8 -Dogada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacimiz sizlerle eglenceli ve güvenli bir yürüyüs
gerçeklestirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emege saygi çok önemlidir.