SERİNDERE KANYONU

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 5.07.2020 Pazar
  • Etkinlik süresi Günübirlik
  • Etkinlik Türü : ORTA ZOR DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
  • Mesafe 10 KM
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Murat DÜRÜST
  • Puanı 1365
    Katıldığı etkinlik 68
    Yürüyüş mesafesi 1385 km
    Düzenlediği etkinlik 51
  • İletişime geç
MURAT DÜRÜST LİDERLİĞİNDE DERE İÇİ HIKING
SERİNDERE KANYONU
DERE İÇİ HIKING
05 TEMMUZ 2020 PAZAR
MURAT DÜRÜST LİDERLİĞİNDE ORTA ZOR PARKUR 



SERİNDERE KANYONU DERE İÇİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Etkinlik ve Parkur Hakkında : 5 Temmuz Pazar günü 07:00 da Yenibosna durağından başlayacak gezimize Serindere Köyü yakınlarında başlıyoruz. Tamamını Serindere içinde, kanyon ve dere içi yürüyüşü olarak yapacağız. Bölgedeki en güzel kanyon parkurlarından olan ve orta düzey yürüyüş yapabileceklere uygun bir yürüyüş olacak. Yaklaşık 10 km uzunluğundaki ve 5-6 saat sürmesini beklediğimiz bir rota. Yazın bu sıcak günlerinde hem serinleyecek hem de keyifli bir doğa yürüyüşü yapacağız.

Kahvaltı :Yanımıza getirdiğimiz malzemeler ile köy kahvesinde yapıyoruz.

Öğle Yemeği : Atıştırdıklarınızı yanınızda alıyorsunuz. Meyve ve kuruyemiş gibi gıdalar tercih edilmeli.

Akşam Yemeği : Duruma göre birlikte değerlendiririz.

Faaliyet Sorumlusu : Murat DÜRÜST : 0533 366 86 67

GEREKLİ MALZEMELER VE UYARILAR

Güzelce ıslanacağımız için yedek kıyafet mutlaka bulundurulmalı.

Yürüyüşe uygun bileği satan bot ve tozluk, baton, Sırt çantası, su geçirmez yağmurluk, panço. 1.5-2 litre su, öğle kumanyası için yiyecek. Yedek kıyafet ve spor ayakkabı.

NOT (İçişleri bakanlığı Genelgesine göre Soyadı tutan  aynı evde yaşayan eşler ve çocuklar iki kişi yan yana seyahat edebilir. ... TL)
(Pandemi kurallarına göre koltukta tek seyahat edecekler için kişi başı ücret : .... TL)
PAYLAŞIM ESASI : YOL + SİGORTA + ACENTA GİDERİ + REHBERLİK ÜCRETİ

ETKİNLİKLERİMİZ PAYLAŞIM ESASINA GÖRE MALİYETLENDİRİLİYOR. BU NEDENLE ETKİNLİĞE YAZILIP GELEMEYEN ARKADAŞLAR KATILIM PAYINI ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.

ARAÇ DURAKLARI :

07:00 Yenibosna

07:05 İncirli DOĞTAŞ

07:10 Cevizlibağ

07:15 Mecidiyeköy YapıKredi

07:30 Kadıköy BP

07:35 E-5 Göztepe

07:35 E-5 Kozyatağı Carrefour

07:40 E-5 Bostancı

07:45 E-5 Maltepe

07:50 E-5 Kartal


Lütfen kalkış saatinden 5 dk. önce durakta olunuz...



 BU SITEDEKI TÜM ETKINLIKLER 


(Tursab no: 8273) AIT ETKINLIKLERDIR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DIKKATINE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm e ait  etkinliklerin sosyal ag platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt disi gezileri 1618 sayili Seyahat Acenteleri Kanunu geregince, tüm yasal haklarimizin korunabilmesi amaci ile Kültür ve Turizm Bakanligi Seyahat Acentesi Isletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentasi Glee Turizm tarafindan organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylasim esasina dayanmaktadir.(Paylasim Esasi : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadir. ) Katilacagim dediginizde sizin sözünüze güvenilip islem yapilir. Bu yüzden dolayidir ki katilacagim dediginizde katilmasaniz bile katilim ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasindaki son iptal tarihinden sonra etkinlige katilamayan dostlarimiz eger yedek katilimci yoksa iptal eden katilimci ücretin tamamini ödemekle yükümlüdür.
4-Sehir disi etkinliklerde  seyahat sigortasinin yapilabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doga Yürüyüslerinde katilim ücreti disinda her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kisinin kendine aittir.
6-Bazi etkinliklerimiz efora dayali etkinlikler oldugu için, Kalp, sara, pihtilasma vb özel hastaliklari için sakincali olabilir, Katilmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katildiginiz taktirde ; dogaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katilmalidirlar. Bu riskler; her türlü dogal afetler,( sel , yangin,tas düsmesi, suda bogulma , toprak kaymasi, yildirim vb), vahsi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katilacak kisiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan basina gelebilecek olaylari kabullenmis olarak gelmelidirler.
8 -Dogada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacimiz  sizlerle eglenceli ve güvenli bir yürüyüs gerçeklestirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emege saygi çok önemlidir.